Fra 1.1.19 skal det alkolås inn i alle nye busser og minibusser. Dignita garanterer deg den beste helheten! Ta kontakt for mer informasjon om ditt firma vurderer alkolås.

Informasjon om alkometerTrygghet – Alltid fast pris på frakt – Laveste pris – Personlig service

Med raske leveringer, garanti om laveste pris og en landsomfattende service, kan vi garantere et trygt kjøp. Vi tilbyr alltid åpent kjøp, og all betaling foregår via faktura eller kort.

Vår kunnskap – din trygghet

Vi har lang erfaring og kan alkoholmålere og deres tilbehør. Vi hjelper deg alltid med å ta en informert avgjørelse ved kjøp. Hvis du har spørsmål om testresultater, hvordan alkoholmåleren fungerer eller om service, så er vi her for deg. Du kan alltid nå oss på vårt supportnummer under normal arbeidstid: 55 100 700.

Kvalitetssikre alkoholmålere med garanti

Våre alkoholmålere er kvalitetssikret, og vi leverer bare originalprodukter godkjente i henhold til EN-standarden. Vi er Sveriges garantert største distributør av alkoholmålere (Scandtest, Dignita, Dräger, Smarttester) til bedrifter, kommuner, fylkeskommuner og private. Dessuten er vi den eneste svenske, autoriserte importøren for Sentechkorea som produserer AL 7000. Vi tilbyr kalibreringstjenester og har eksklusiv servicegaranti på produktene våre. Ved spørsmål går det alltid å kontakte supporten man.–fre. 8–17 på telefonnummer 55 100 700. Hos oss finner du blant annet alkoholmålere fra Scandtest, som AM 800 og AMP 100 som er godkjente i henhold til de nye og strenge EU-kravene til standard for privat bruk, EN 16280:2012 samt for profesjonell bruk, EN 15964:2011. Alkoholmålere og alkolås fra Dräger, Dräger 3000, Dräger 6820 og Dräger alkolås. Vi har også alkoholmålere fra Dignita, som AM-7 Pro, AM-5e og AM 4000. Vi kalibrerer, reparerer, selger og leverer alkoholmålere til bedrifter, kommuner, fylkeskommuner og private.