Fra 1.1.19 skal det alkolås inn i alle nye busser og minibusser. Dignita garanterer deg den beste helheten! Ta kontakt for mer informasjon om ditt firma vurderer alkolås.

Om Dignita

Dignita

Dignita er et teknologi- og kunnskapsfirma som utvikler sikkerhetsfremmende produkter og tjenester til trafikk og arbeidsplass.

Vårt mål er å utvikle rimelige høykvalitetsprodukter som kan redusere antall ulykker i trafikken og på arbeidsplasser.

Vi er i samme konsern som Smart Start Inc. og er i idag et av Nordens ledende foretak innen vår bransje med kontor Oslo og Bergen i Norge.

Vårt arbeid

Vi ønsker å tilby våre kunder det beste på markedet, derfor arbeider vi kontinuerlig med å utvikle våre produkter og tjenester.

Utviklingen foregår i nært samarbeid  mellom intern kompetanse, spisskompetanse utenfra og våre kunder. 

Vår kvalitetssikring

Det er viktig for oss at våre kunder får den beste støtten og servicen fra Dignita. Derfor arbeider vi kontinuerlig med å forbedre vår interne kundeservice, samt lokal service fra alle våre riksdekkende servicepartnere i Skandinavia.

Vi forsikrer oss om at våre produkter er av høyeste kvalitet. Vi er bevisste på å sertifisere dem for det europeiske markedet.

Vi er også nøye med å overholde lover og regler som gjelder gjenvinning av emballasje og elektriske komponenter, samt håndtering av personopplysninger.

Vår infrastruktur

Ved hjelp av våre amerikanske eiere og næringslivspartnere sikrer vi en finansiell styrke, solid forretningsforvaltning, og garanterer at vi kan håndtere store kundeprosjekt og langsiktig produktutvikling.

Våre Partnere

Vi har et heldekkende servicenett i hele Norden som installerer, kalibrerer og utfører service på våre alkolås.

Dignita har har sitt hovedsete i Sverige, og har virksomheter i Finland, Danmark, Polen, Tyrkia og Dubai, samt forbereder bedrifter i Frankrike, Østerrike og Hviterussland.

Vårt mål er å levere våre produkter til alle land på det europeiske markedet.

Dignita ønsker være tett på kundene, og lytte til behovene. Slik finner vi gode løsninger sammen. Det er viktig for Dignita at montering og service skal være gjort profesjonelt, av profesjonelle aktører lokalt.

Det sikrer en god leveranse i nærområde, samt at Dignita bidrar tilbake i nærmiljøet ved å benytte lokale aktører. 


Våre kunder

Dignita arbeider mot både det private og det offenlige markedet,  samt  mot privatpersoner.

Våre alkolås er installert i tusenvis av kjøretøy rundt om i Sverige og de øvrige Skandinaviske landene.

Våre alkometre hjelper ca 150 000 personer med å kontrollere at de er edru.

Dignita har over 11000 kunder, inkludert store aktører som Göteborgs Taxi, Trelleborgs Hamn.


Sammen Redder vi liv

Vi tror på et samfunn der vi viser større omsorg og ansvar for hverandre.

Gjennom å aktivt arbeide for et alkoholfritt miljø i trafikken og på arbeidsplassen, kan vi øke sikkerheten for alle som befinner seg på veiene og på arbeidsplassen.

Våre produkter sikrer at førerne kjører trygt og sikkert uten alkohol i kroppen. Det gir våre kunder en kvalitetssikring som skaper et mer pålitelig og mer konkurransedyktig firma.